SUDJELOVANJE NA KUKURIČEKU

Po prvi puta smo ove godine, na poziv predsjednice Udruge Kukurijek i dogradonačelnice grada Đurđevca Kristine Benko Markovica, sudjelovali na Kukuričeku za koji smo izradili prigodne poklone s logom Kukuričeka – medalje, broševe, slike i magnete. Tako smo, u okviru dvodnevnog obilježavanja Kukuričeka, u subotu 21. lipnja postavili ... detaljnije

SUDJELOVANJE U EMISIJI „KRILA ANĐELA“

Pozivamo Vas da u četvrtak 26. lipnja u 17,30 sati na frekvenciji Podravskog radija 87,6 MHz poslušate emisiju „Krila anđela“ u kojoj će gostovati zaposlenica naše Udruge Ksenija Grgičin. Tema emisije je sudjelovanje naših voditeljica, Ksenije Grgičin i Lare Frančina, na simpoziju pod nazivom "Suvremeni medicinsk... detaljnije

POTPISIVANJE UGOVORA S NACIONALNOM ZAKLADOM ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

Našoj Udruzi je, uz još 48 udruga osoba s invaliditetom, odobrena institucionalna podrška od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i to na rok od tri godine. Nakon obavijesti da smo zadovoljili propisane formalne uvjete, slijedila je obavijest da smo u drugom krugu natječaja ušli u uži krug udrug... detaljnije

SUDJELOVANJE UDRUGE NA KUKURIČEKU

Zahvaljujući gradu Đurđevcu koji nam je ustupio logo Kukuričeka, izradili smo suvenire koje ćemo prodavati na Trgu svetog Jurja u subotu 21. lipnja i nedjelju 22. lipnja u popodnevnim satima ispred turističke kućice u okviru Dječjih glazbenih igri Kukurijek 2014. Pozivamo Vas da posjetite naš štand!

DRUŽENJE UDRUGA U KRIŽEVCIMA

Na poziv Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci naši članovi Maja, Lidija, Jelena, Mateja, Petra, Mirko, Robert i Filip, predsjednica Udruge i voditeljica Ksenija su u subotu 07. lipnja bili gosti prijatelja iz Križevaca. Osim članova naše Udruge gosti su bili i članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retarda... detaljnije

USPJEŠNI DANI OTVORENIH VRATA NAŠE UDRUGE

Drugu godinu zaredom naša Udruga sudjeluje u Danima otvorenih vrata koja se održavaju na inicijativu Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske a povodom Dana udruga. Tako smo u četvrtak 05. i petak 06. lipnja otvorili vrata svoje Udruge te predstavili rad iste i na promotivnom štandu na ulazu u Gradsku tržnicu i na glavnom Gradskom ... detaljnije