SUDJELOVANJE NA 1. NACIONALNOM SAVJETOVANJU UDRUGA15.12.2014.

U četvrtak 11. 12. predsjednica Udruge Kristinka Štefan i zaposlenica Lara Frančina sudjelovale su na 1. Nacionalnom savjetovanju udruga održanom u kongresnom centru Antunović u Zagrebu u organizaciji časopisa Udruga.hr. Cilj Savjetovanja bio je educirati predsjednice/ke udruga i osobe koje djeluju u udrugama kako bi, sukladno novom Zakonu o udrugama i novom Zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, zakonski što točnije vodili svoje udruge i bili upoznati s značajnim promjenama koje novi Zakoni donose, ali i bili dovoljno educirani o drugim aspektima važnim za vođenje i razvijanje poslovanja udruga u Hrvatskoj. Poseban dio savjetovanja posvećen je konkretnim odgovorima na pitanja i novim zakonskim propisima, zatim kako udruga može doći do novca, kako aplicirati na EU natječaj, kako promovirati i voditi udrugu... Predavači su bili Zorislav Antun Petrović, Saša Petar, Vesna Lendić Kasalo, Božo Prelević, Igor Milinović i Monika Prović.

Uređeno: 15.12.2014.

• foto