DAN OSOBNIH ASISTENATA9.10.2023.

Osmi je listopada – Dan osobnih asistenata! 👏 Upoznati ste s činjenicom da provodimo uslugu osobne asistencije već 4 godine, a čime trenutno zapošljavamo 16 osobnih asistenata. Ulaskom osobnih asistenata u živote korisnika usluge, promijenjeni su njihovi životi i životi njihovih obitelji iz korijena! 😊Korisnici zahvaljujući svojim osobnim asistentima žive sadržajnije, vitalnije, samostalnije i skladnije živote na svim razinama – društvenoj, zdravstvenoj, mobilnoj, fizičkoj i psihološkoj. Posao je osobnoga asistenta i te kako specifičan, zahtjeva visoku razinu rada na etičkoj razini, kao i mnoga znanja iz područja medicine, rehabilitacije, terapije, psihologije. 💁‍♀️ Ponosni samo na rad naših osobnih asistenata koji svake sekunde svog četverosatnog radnog vremena kroz tjedan daju svoj maksimum te ujedno s njima slavimo njihov dan! 🥳 Dodajmo da je Udruga Mali princ ponosna što je među prvima u državi osigurala licencu za pružanje usluge osobne asistencije, što znači da se i te kako uspješno spremamo za početak 2024. godine i rad osobnih asistenata prema Zakonu o osobnoj asistenciji. 😉

#DanOsobnihAsistenata

Uređeno: 9.10.2023.