POLUDNEVNI BORAVAK I KLUPSKE AKTIVNOSTI8.10.2020.

U sklopu programa "Poludnevni boravak i klupske aktivnosti" posjetio nas je Karlo Capek s kojim smo zapjevali uz zvukove gitare. Mi smo posjetili postolara Željka s kojim smo porazgovarali o obući i kako funkcionira popravljanje obuće u današnje vrijeme. Naš Mario je donio lješnjake od kojih smo ispekli fine, mirišljave keksiće. Naša Mihaela je proslavila rođendan. Svaki četvrtak prošetamo tržnicom, a ponekad i kupimo što nam treba od svježeg voća i povrća za Udrugu. Posjetili smo rasadnik Komunalija i pregledali kakvog sve lijepog i raznolikog cvijeća ima. 5. listopada smo obilježili Dan učitelja. Posjetili smo i cvjećarnicu i poklon galeriju "DaMa". Naša Željka nam je donijela grah koji smo očistili, prebrali, skuhali, spekli i na kraju pojeli s domaćom slaninom kao pravi seljački doručak.

Aktivnosti se odvijaju po programu „Poludnevni boravak i klupske aktivnosti“ odobrenom od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za razdoblje 01.06.2020.g. do 31.05.2023.g. i sufinanciranog za 2020.g. od grada Đurđevca i INA d.d. Zagreb.

Uređeno: 8.10.2020.

• foto