SUDJELOVANJE UDRUGE MALI PRINC NA PJEŠADIJADI U SV. IVAN ZELINA2.10.2017.

U subotu 30. rujna članovi Udruge Mali princ sudjelovali su na tradicionalnom druženju i pješadijadi u Sv. Ivan Zelina, organiziranim od strane prijateljske nam Udruge „Srce“. Na već tradicionalnom druženju sudjelovale su Udruge djece s teškoćama i osoba s invaliditetom i to Udruga Maslačak Križevci, Udruga Sunce Novi Marof, Udruga invalida Križevci, Udruga Ludbreško sunce Ludbreg, Udruga Sveta Ana Lobor, Udruga Mali princ Đurđevac i domaćini Udruga Srce Sv. Ivan Zelina. Nakon okupljanja u prostorima Udruge Srce, slijedilo je pješačenje do društvenog doma Topličica Donja udaljenom 3 kilometra, a kojem su se pridružili prijatelji Udruge, kao i sam gradonačelnik Sv. Ivana Zelina Hrvoje Košćec. Uslijedile su sportske igre organizirane za sve članove Udruga, a zatim ručak te ples uz živu muziku.

Kroz zajedničke susrete nastojimo ojačati suradnju između članova udruga osoba s invaliditetom, kako djece s teškoćama i osoba s invaliditetom koji stječu nova prijateljstva družeći se s vršnjacima, tako i zaposlenika i roditelja kojima je to prilika za razmjenu iskustava u radu.

Uređeno: 2.10.2017.

• foto