SPECIJALISTIČKA EDUKACIJA „VODITELJ REGIONALNOG RAZVOJA“2.3.2016.

Tajnica naše Udruge Marina Gregurek je sudjelovala na specijalističkoj edukaciji „Voditelj regionalnog razvoja“ u trajanju 10 dana, u okviru projekta REThINK, koje su organizirane s ciljem povećanja sposobnosti i kapaciteta za kvalitetno upravljanje regionalnim razvojem na lokalnoj razini. Edukacije su se održavale u prosincu 2015. i siječnju 2016. g. u prostoru PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja, te su bile namjenjene predstavnicima javnog i civilnog sektora s ciljem osiguranja dodatnih potrebnih znanja, kompetencija i vještina za provedbu i upravljanje mjerama regionalnog razvoja na njihovom području. U prosincu 2015.g. je održano pet radionica od kojih se 4 odnosilo na izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. na temu izrade mjera, dok se jedna radionica odnosla na upotrebu informacijskih i komunikacijskih tehnologija i e poslovanje. U siječnju 2016. g. je održano 5 radionica i to 4 za upravljanjem projektima gdje su sudionici bili podjeleni u grupe i samostalno razrađivali svoje projektne ideje, a jedna radionica se odnosila na promociju i vidljivost projekta na kojoj su sudionci bili upoznati s naćinom promoviranja projekta. Nakon završetka edukacije, 01.03.2016. u prostoru PORA-e, organizirana je svečana podjela potvrda koje nam je uručio Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i ravnateljica PORA-e Melita Birčić.

Uređeno: 2.3.2016.

• foto