SUDJELOVANJE NA JEDNODNEVNOJ RADIONICI „PRIPREMA PROJEKATA PRIHVATLJIVIH ZA FINANCIRANJE IZ EUROPSKIH STRUKTURNIH I INVESTICIJSKIH FONDOVA“21.9.2015.

Tajnica naše Udruge Marina Gregurek sudjelovala je na jednodnevnoj radionici održanoj u prostorima PORA-i Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja, kojoj je prisustvovalo 15-tak sudionika predstavnika javnog i civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije. Cilj jednodnevne radionice je bio upoznati sudionike sa on line MIS sustavom prijave projekata. Na radionici je napravljen kratki pregled dostupnih ESI fondova, princip planiranja i strateški dokumenti, pregled natječaja za prijavu projektnih prijedloga, kratak pregled osnovnoh principa PCM metodologije, te koji su preduvjeti za ulazak u EU projekte. Sudionici su bili podjeljeni na manje grupe unutar koje su samostalno unosili svoj projektni prijedlog u MIS sustav.Također je svim polaznicima pružena konkretna stručna pomoć za pripremu i apliciranje EU projekata na natječaje u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Uređeno: 21.9.2015.

• foto