IZDAN 5. BROJ ČASOPISA UDRUGE „NAŠ PROZOR U SVIJET“18.12.2013.

I ove godine, kao i protekle četiri, izdali smo novi broj časopisa Udruge „Naš prozor u svijet“ u kojem Vam člancima i slikovnim zapisima predstavljamo naš rad kroz ovu 2013. godinu. U časopisu su članci o našim uspješnim keramičkim radionicama, maloj školi kuhanja, kaširanju, o aktivnostima poludnevnog boravka i druženjima nakon škole i o našem Malom klubu. Tu je i članak o proslavi Valentinova, o našim posjetima Udrugama iz Križevaca, Sv. Ivana Zelina i Ludbrega, ali i o tome kako su nas posjetili učenici nižih razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac, o posjeti predstavnica Udruge uzorne hrvatske seoske žene, te predstavnika Policijske postaje i Hrvatskog auto kluba. Kako smo ove godine po prvi puta povodom Dana udruga organizirali Dane otvorenih vrata, možete vidjeti tko nas je sve posjetio. Slikom Vas vodimo na našu Uskrsnu i Božićnu radionicu, te na naš štand na kojem tijekom godine prodajemo radove i predstavljamo naše aktivnosti. Upoznajemo Vas i s odobrenom financijskom podrškom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, dok su predstavnice naših suradnika i partnera Centra za socijalnu skrb Đurđevac i Udruge volontera „Ruka u ruci“ Đurđevac napisale članke i to diplomirana socijalna radnica Anita Đipalo Saraga o položaju djece s teškoćama i osoba s invaliditetom u društvu, a predsjednica Udruge volontera „Ruka u ruci“ Maja Islam o volontiranju. Časopis je tiskan u 200 primjeraka, podijelili smo ga na kraju božićne radionice svim članovima, a suradnicima, prijateljima i donatorima poslat ćemo ga zajedno sa božićnim čestitkama. Za sve one koji još nisu, na Internet stranicama naše Udruge www.udrugamrdju.hr možete pregledati sve dosadašnje brojeve našeg časopisa, pa i ovaj posljednji. Uživajte u njima!

Uređeno: 18.12.2013.

• foto