IZDAN DRUGI BROJ ČASOPISA UDRUGE

Kao i protekle godine, i za kraj ove godine izdali smo časopis Udruge "Naš prozor u svijet", koji pokazuje presjek rada Udruge u proteklih godinu dana, odnosno od izdavanja prvog broja časopisa Časopis Udruge posvećen je članovima naše Udruge: našoj djeci, roditeljima, voditeljima i prijateljima, koji rade i žive s istim cil... detaljnije

ODRŽANA TRADICIONALNA BOŽIĆNA RADIONICA

U petak 10. prosinca u poslijepodnevnim satima u prostorima Udruge održana je tradicionalna božićna radionica kojoj su nazočili gotovo svi članovi Udruge. Božićna radionica održava se svake godine od osnivanja udruge 1998.godine. Na radionici su djeca i njihovi roditelji - članovi Udruge, te stručni suradnici Udruge, izrađivali ukrase za bor, ko... detaljnije

POSJET UČENIKA 3A RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE „GRGUR KARLOVČAN“ ĐURĐEVAC

U ponedjeljak 29. studenog 2010.g. gosti Velikog kluba, kojeg čine odrasle osobe s mentalnom retardacijom, bili su učenici 3a razreda Osnovne škole „Grgur Karlovčan“ u Đurđevcu sa učiteljicom Ljubicom Vuković. Kao i proteklih godina, uoči mjeseca Dječjih radosti, učiteljica Ljubica Vuković je zajedno sa svojim učenicima, koji ove godine polaze... detaljnije

POSJET ČLANOVA MOLITVENE ZAJEDNICE MLADIH „MARTINCI“ IZ VIRJA .

U utorak 23. studenog 2010.godine posjetili su nas članovi Molitvene zajednice mladih „Martinci“ iz Virja. Ovo je već treća godina zaredom kako su naši korisnici, polaznici poludnevnog boravka i Malog kluba, domaćini dragim nam gostima. Uz pomoć voditeljice Malog kluba Irene Kovačić i voditeljice poludnevnog boravka Ane &Scaro... detaljnije

U ČETVRTAK 02. PROSINCA RAZVESELIO NAS JE SVETI NIKOLA

Četrdesetak članova Udruge vrtičkog i osnovnoškolskog uzrasta te odraslih korisnika već tjednima očekuje najdražeg gosta – Svetog Nikolu uvježbavajući program kojim će ga iznenaditi. Početkom tjedna djeca su pročitala pismo omiljenog sveca u kojem je najavio svoj dolazak u četvrtak 02. prosinca. Nakon programa i podijele darova uslijedilo je foto... detaljnije

ZAPOČELA SURADNJA SA UDRUGOM VOLONTERA