SANACIJA KROVIŠTA UDRUGE - NAJPRIORITETNIJI ZADATAK U 2011. GODINI

Osim provođenja svih započetih projekata osmišljenih s ciljem organiziranog provođenja vremena tijekom cijelog tjedna za naše korisnike - osobe s mentalnom retardacijom starije od 21 godinu i djecu s teškoćama u razvoju osnovnoškolske dobi, najprioritetniji zadatak u 2011. godini je kompletna sanacija krovišta Udruge. Naime, tijekom proteklih p... detaljnije

POČELI DANI KERAMIKE U PROSTORU UDRUGE

Od 17. siječnja 2011.g. započeli su dani keramike u prostoru naše Udruge. U prijepodnevnim satima korisnici poludnevnog boravka zajedno s voditeljicom Anom Ščapec izrađuju keramičke uratke, a u popodnevnim satima svi članovi Udruge, djeca i njihovi roditelji, te volonteri uz pomoć voditeljica Sanje Flajs-Vidaković, Irene Kovačić i ... detaljnije

ČLANOVI POLUDNEVNOG BORAVKA OKITILI BOR U CENTRU ZA SOCIJALNU SKRB ĐURĐEVAC

U petak 17. prosinca članovi poludnevnog boravka s voditeljicom Anom Ščapec posjetili su Centar za socijalnu skrb Đurđevac i zajedno s djelatnicima Centra okitili bor anđelima od tila izrađenim na božićnoj radionici u Udruzi. Druženje je proteklo u razgovoru, a korisnici poludnevnog boravka upoznali su djelatnike Centra s aktivnostima koj... detaljnije

PRODAJOM RADOVA NA GRADSKOJ TRŽNICI 16. PROSINCA PRIKUPLJENO 2.200,00 KN

U hladno prijepodne na -10 stupnjeva naše članice Ivka Šiptar, Marija Šipek, Valentina Gregar i Kristinka Štefan ispred Gradske tržnice vrijedno su prodavale radove naših članova. Štand su posjetili i kupovinom nas razveselili, između ostalih i, gradonačelnik Slavko Gračan, djelatnici Centra za socijalnu... detaljnije

POZIV NA KUPNJU PRIGODNIH RADOVA NAŠIH ČLANOVA

Za četvrtak 16. prosinca od 9,00 do 12,00 sati na prostoru ispred Gradske tržnice u Đurđevcu Udruga organizira prodaju prigodnih radova svojih članova koji su nastali u radionicama Udruge u proteklih dva mjeseca. Stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i da kupnjom radova pomognete radu Udruge i poboljšanju kvalitete život... detaljnije