RADOVI KORISNIKA PREDSTAVLJENI I NA IZLOŽBI FOTOGRAFIJA SANJE FLAJS-VIDAKOVIĆ

U subotu 15. listopada u prijepodnevnim satima u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu otvorena je izložba fotografija Sanje Flajs-Vidaković na temu voća. O njenom radu i svestranom djelovanju govorili su ravnateljica Gradske knjižnice Anica Šabarić, predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac Kristinka Štefan, t... detaljnije

PROJEKTU NAŠE UDRUGE DODIJELJENA DONACIJA HRVATSKE ELEKTROPRIVREDE

Tijekom kolovoza objavljeni su rezultati Javnog natječaja za dodjelu donacija u 2011. godini Svjetlo na zajedničkom putu koji je objavila Hrvatska elektroprivreda. Od prijavljenih 1.562 projekta, odobrene su donacije za ukupno 196 projekata u 5 područja. U području humanitarnog djelovanja odobreno je 58 projekata i to između ostalih i našoj Udru... detaljnije

SUDJELOVANJE U PROSLAVI LUDBREŠKE SVETE NEDJELJE

Kao i proteklih godina, članovi naše Udruge su u nedjelju 28. kolovoza gostovali u Ludbregu na poziv udruge Ludbreško sunce. Osim članova naše Udruge, gostovali su i članovi Udruge Sunce Novi Marof, Udruge Ivanečko Sunce, Ivanec, Udruge Srce Zelina, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, Udruge za pomoć... detaljnije

POTPISAN UGOVOR O FINANCIRANJU PROJEKTA "RASTEMO I UČIMO ZAJEDNO"

Predsjednica naše Udruge potpisala je ugovor o suradnji i financijskoj potpori u provedbi projekta udruge iz raspoloživih financijskih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za 2011.g. u razdjelu Ministarstva obitelji, branitelja i međugenaracijske solidarnosti. Ovo Ministarstvo za kalendarsku godinu 2011. financira naš projekt "Rastemo i u... detaljnije

OPĆINE SUFINANCIRAJU RAD UDRUGE

Temeljem zamolbi za donacijama, koje svake godine šaljemo Općinama s čijih područja su naši članovi, za prvih šest mjeseci ove godine donacijama su pomogli rad naše Udruge Općina Virje sa 2.000,00 kn, Općina Pitomača sa 500,00 kn, Općina Novo Virje sa 1.000,00 kn i Općina Kalinovac sa 1.000,00 kn.... detaljnije