SUDJELOVANJE ČLANICA NAŠE UDRUGE U RADIO EMISIJI

Danas u četvrtak 05. prosinca u 17,30 sati na frekvenciji Podravskog radija možete pratiti emisiju "Krila anđela" čija tema će biti Okrugli stol održan povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom. Gosti u emisiji su Kristinka Štefan, predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac i Božica Mikuldaš, člani... detaljnije

sjenasjenasjena

POSJET 5C RAZREDU

U petak 15.11.2013. gostovali smo kod naših starih prijatelja. Posjetili smo 5c razred Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac. Učiteljica Bernarda Žibreg odlučila je nastaviti suradnju budući su prošle školske godine učenici gostovali u prostorima naše Udruge. Posjet školi je bio posebno zanimljiv jer ... detaljnije

SUDJELOVANJE PREDSTAVNICE UDRUGE NA OBILJEŽAVANJU 10 GODINA OSNUTKA NACIONALNE ZAKLADE

U utorak 19. studenog tajnica naše Udruge Marina Gregurek nazočila je u Zagrebu obilježavanju 10 godina osnutka Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Europske godine građana. Proslava je održana u Laubi – Kući za ljude i umjetnost u nazočnosti tristotinjak predstavnika udruga, institucija davatelja financijskih podrški, vladinih instituc... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI „UVOD U DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO“

Tajnica naše Udruge Marina Gregurek sudjelovala je 06. studenog u Križevcima na radionici „Uvod u društveno poduzetništvo“, koju je organizirao program JAKO – program razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Cilj radionice je bio ojačati organizacije civilnog društva i poticati ih na društveno-poduzetničku inicija... detaljnije