SUDJELOVANJE ZAPOSLENICA UDRUGE NA JAVNOJ TRIBINI U KOPRIVNICI

Zaposlenice naše Udruge Marina Gregurek i Lara Frančina su u srijedu 12. veljače sudjelovale na javnoj tribini „Suradnja i partnerstvo organizacija civilnoga društva i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave”. Tribina je, u sklopu Programa JAKO (Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u RH), održana u Gradsk... detaljnije

PRODAJA RADOVA POVODOM VALENTINOVA

U suradnji s Gimnazijom dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac i Strukovnom školom Đurđevac, a povodom Valentinova, Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac u prostorima Gimnazije i Strukovne škole organizira prodaju radova svojih članova i to u četvrtak 13. veljače i u petak 14. veljače. U prethodnom razdoblju izradili smo mnogobrojne urat... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI LAG-a PODRAVINA

U srijedu 05. veljače u popodnevnim satima u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu organizirana je radionica na temu međusektorske suradnje. Radionici su prisustvovale naše zaposlenice: Marina Gregurek, tajnica Udruge i Lara Frančina, pomagačica u radu s korisnicima. Radionicu je organizirao LAG Podravina u suradnji sa Autonomnim centrom ACT iz Čakovc... detaljnije

GOSTOVANJE U RADIO EMISIJI

Obavještavamo Vas da će zaposlenice naše Udruge Ksenija Grgičin i Vanesa Kovačić gostovati u radio emisiji " Krila anđela" na frekvenciji Podravskog radia u četvrtak 16.01.2014.g. u 17,30 sati. Pozivamo vas da ih poslušate i upoznate se s aktivnostima naše Udruge.

DRUŽENJE POVODOM „VESELOG PROSINCA“ U PROSTORIMA UDRUGE U KOPRIVNICI

U srijedu 18. prosinca 15-tak naših članova i njihove voditeljice bili su gosti Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica koji su u prostorima „Podravskog sunca“ pripremili prekrasno druženje prepuno plesa i dobre glazbe. Uz članove naše Udruge, gosti su bili i članovi Udruge za pomoć osobama s mentaln... detaljnije

KAZALIŠNA PREDSTAVA „ŠLAMPAVI DJED MRAZ“

Dvadesetak naših članova, zajedno sa svojim voditeljicama, u petak 13. prosinca prisustvovalo je kazališnoj predstavi „Šlampavi Djed Mraz“, kojeg su u Koprivnici u Dvorani Domoljub izveli glumci Kazališta lutaka Zagreb. Naši članovi su veselo proveli popodne zajednički se vozeći autobusom, vidjev&sc... detaljnije