POSJET UDRUZI ŽENA GRADA ĐURĐEVCA

U ponedjeljak 03. studenog korisnici poludnevnog boravka, zajedno sa svojim voditeljicama, posjetili su Udrugu žena grada Đurđevca. Nakon srdačnog dočeka, saznali smo kako se nekad tkalo platno na tkalačkom stanu. Izgledalo je vrlo jednostavno, no kad smo se i sami okušali u tome uvidjeli smo da je to vrlo kompliciran posao. Imali smo pri... detaljnije

POGLEDALI SMO TRI KAZALIŠNE PREDSTAVE U DOMU KULTURE

Kako je Gradsko kazalište Đurđevac organiziralo u Domu kulture u Đurđevcu trodnevnu kazališnu manifestaciju za djecu, svojevrsni dječji mini festival, korisnici poludnevnog boravka su zajedno sa svojim voditeljicama pogledali sve tri izvedbe. Tako su u srijedu 29. listopada uživali u predstavi Gradskog kazališta Bjelovar koj... detaljnije

SLIKALI SMO SE SA HRVATSKOM RUKOMETNOM REPREZENTACIJOM

Korisnici poludnevnog boravka su u četvrtak 30. listopada u šetnji Gradom susreli članove Hrvatske rukometne reprezentacije, koji su u Đurđevcu boravili uoči susreta s Nizozemskom s kojom su odigrali kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo u Koprivnici. Susret je ovjekovječen prekrasnom fotografijom.

ODRŽANO PREDAVANJE „GOSPODARSKE DJELATNOSTI ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA“

Dana 28.10.2014. U Centru za odgoj,obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce Koprivnica održano je predavanje pod nazivom „Gospodarske djelatnosti organizacija civilnog društva“na kojem je sudjelovala i naša zaposlenica Lara Frančina. Predavanje je održano u sklopu Programa JAKO,a predavačica Sandra Magdalenić upozna... detaljnije

PREDSTAVLJANJE UDRUGE UZOR HRVATSKE

Sudjelovali smo dana 24. listopada 2014. na predstavljanju koprivničke Udruge za održivi razvoj Hrvatske, UZOR Hrvatske. U organizaciji Udruge volontera „Ruka u ruci“ u prostorima Gradske knjižnice Đurđevac,predsjednik UZOR-a Matija Hlebar i dopredsjednik Nenad Vajzović pojasnili su prisutnim posjetiteljima što točno stoji iza... detaljnije