DONACIJA MANDARINA

U ponedjeljak 24. studenog u prijepodnevnim satima članove našeg poludnevnog boravka su posjetili članovi HNS-a Đurđevac, gospodin Ivan Hodić i gospodin Franjo Mihočka,i ugodno ih iznenadili donacijom mandarina. Zajedničko druženje je prošlo u ugodnom ozračju. Naši korisnici su goste proveli kroz Udrugu i počastili kavom. Za... detaljnije

BILI SMO GOSTI NA HUMANITARNOM KONCERTU UDRUGE SUNCE NOVI MAROF

Kristinka Štefan, zaposlenica Ksenija Grgičin i korisnica Petra Štefan bile su gošće Udruge Sunce Novi Marof na humanitarnom koncertu koji su organizirali. U nedjelju 23. studenog predsjednica Udruge Koncert je održan u sportskoj dvorani u Ljubeščici, a sudjelovali su mnogobrojni izvođači, od kojih su najpoznatiji Jol... detaljnije

EDUKACIJSKI POSJET NAŠOJ UDRUZI

Predstavnici Policijske postaje Đurđevac i Auto-kluba Đurđevac, 26. studenog posjetili su našu Udrugu te razveselili korisnike poludnevnog boravka. Potrudili su se na zabavan i zanimljiv način prezentirati pravila ponašanja u prometu, te ih razveselili edukativnim slikovnicama i bojankama. Družili smo se uz kavu, a Mirko i Lidija, ... detaljnije

NABAVLJENA POTREBNA OPREMA ZA KVALITETNIJI RAD

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac je ovih dana nabavila potrebnu opremu za kvalitetniji rad – kompjutor, printer i ormar za knjigovodstvenu dokumentaciju. Oprema je to čije je financiranje osigurano kroz institucionalnu podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Institucionalna podrš... detaljnije

POSJET OSNOVNOŠKOLACA

U petak 14. studenog posjetili su nas učenici 2.D razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana i njihova učiteljica Ana Mlinjarić. Učenici su nam pripremili kratak program nakon kojeg smo svi zajedno radili broševe koje smo na kraju međusobno razmijenili kako bi imali lijepu uspomenu na današnje druženje. Naravno nije nedostajalo... detaljnije

POSJET DJEČJEG VRTIĆA BREGUNICA NOVO VIRJE

U četvrtak 13. studenog u prostorima naše Udruge ugostili smo djecu iz Dječjeg vrtića „Bregunica“ Novo virje. U njihovoj pratnji bile su njihove tete i mame. Nakon kraćeg upoznavanja zajednički smo prionuli na posao. Iz gline smo izradili sitne elemente za broševe ili lančiće. Djeca su bila oduševljena naš... detaljnije