POSJETA UČENIKA ŠESTIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE

U utorak 09. prosinca posjetili su nas učenici 6A i 6B razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac s razrednicama Jasminom Konjarek i Katicom Tomrlin. Učenici su prvi puta boravili u Udruzi pa smo se na početku druženja međusobno upoznali. Ispisivanjem svojih imena na trakice upotpunili smo naš adventski vijenac. Druženje smo nastavili u... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI O PROJEKTIMA EU

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava,8. i 9. prosinca 2014. godine održana je dvodnevna radionica za potencijalne prijavitelje, za otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratn... detaljnije

POSJET UDRUZI SUNCE NOVI MAROF

U subotu 06. prosinca bili smo gosti Udruge Sunce Novi Marof koja je organizirala druženje povodom Dana svoje Udruge. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg i Udruge Ivanečko Sunce Ivanec. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici Maja, Marija, Pet... detaljnije

SVETI NIKOLA

I ove godine,već tadicionalno, u prostorima naše Udruge posjetio nas je Sveti Nikola. Korisnici su pripremili program prepun recitacija, pjesmi i plesa, nakon čega ih je naš najdraži gost razveselio darovima. Nije zaboravio ni na naše vrijedne suradnice iz Udruge volontera „Ruka u ruci“, djelatnice Udruge ni na&s... detaljnije

OBILJEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Povodom Međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 05. prosinca, u prostorima Strukovne škole Đurđevac i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac u suradnji sa članovima Udruge volontera „Ruka u ruci“ organizirali smo prigodnu prodaju božićnih radova. Uz veliki angažman volontera proveli smo i kampanju „Bijele vrpce&l... detaljnije

OBILJEŽILI SMO MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

U srijedu 03. 12. obilježili smo Međunarodni dan osoba s invaliditetom organizirajući u prostorima Udruge Dan otvorenih vrata. Gosti su nam bili učenici 3.c. razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac, zajedno sa razrednicom Ljubicom Vuković, te članice Udruge volontera „Ruka u ruci“ Đurđevac. Gosti iz Osnovne ško... detaljnije