DRUŽENJE ŠEST UDRUGA IZ TRI ŽUPANIJE U ĐURĐEVCU

Već tradicionalno početkom svibnja u prostorima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac održava se druženje udruga djece s teškoćama i odraslih osoba s mentalnom retardacijom. Tako smo u subotu 09. svibnja ugostili naše prijatelje iz Udruge Srce Sv. Ivan Zelina, Ludbreškog sunca Ludbreg, Udruge Sunce Novi M... detaljnije

DOBITNICI SMO DONACIJE HRVATSKE ELEKTROPRIVREDE D.D.!

Na natječaj za dodjelu donacija za 2015.g. „SVJETLO NA ZAJEDNIČKOM PUTU“ kojeg je raspisala HEP d.d. ZAGREB prijavljeno je 2.480 projekata. HEP d.d. je za sufinaciranje izabrala projekte 421 udruge, kluba i ustanove, među kojima je i naš projekt „Klub Mali princ“!

SUDJELOVANJE U EMISIJI Krila anđela

Danas,30. travnja u 17,30 sati poslušajte emisiju Krila anđela Podravskog radija u kojoj je gost predsjednica Udruge Kristinka Štefan. Upoznat će slušatelje s proteklim aktivnostima i aktivnostima koje se planiraju u narednom razdoblju.

ZAVRŠENA SEDMODNEVNA RADIONICA „UPRAVLJANJE PROJEKTNIM CIKLUSOM“

U petak 24. i subotu 25.travnja završen je treći i posljednji dio sedmodnevnih radionica pod nazivom „Upravljanje projektnim ciklusom“. Radionice su se održavale u prostorima Udruge Srce Sv. Ivan Zelina koja je nositelj projekta "Zajedno jači" koji se financira iz Europskog socijalnog fonda i Vlade Republike Hrvatske. Sedmodne... detaljnije

SUDJELOVALI SMO U OBILJEŽAVANJU DANA GRADA

Već tradicionalno je naša Udruga sudjelovala u obilježavanju Dana grada „Đurđevo v Đurđevcu“. Tako smo u subotu i nedjelju 25. i 26. travnja sudjelovali na cvjetnom sajmu na Trgu sv. Jurja. Izložili smo cvijeće od keramike i krepa, cvjetne svijećnjake, kaširane cvijetnjake s motivima cvijeća u koje smo zasadili na&scaro... detaljnije