IZLOŽENE SLIKE KORISNIKA UDRUGE U MUZEJU GRADA ĐURĐEVCA

U sklopu izložbe slika koje su nastale na radionici "Boje mog ljeta" izloženi su i radovi korisnika Udruge Mali princ. Korisnici su posjetili Muzej Grada Đurđevca, pogledali izložene radove i bili ponosni što i njihovi crteži krase prostor muzeja. Uvijek ljubazne i nasmijane djelatnice muzeja su ih provele kroz prostor,a također su se i upisali ... detaljnije

VOLONTERI PROMOVIRALI UDRUGU MALI PRINC NA ĐURĐEVAČKOM MEGDANU

Zakon o volonterstvu kaže da su volonteri i volonterke osobe koje dobrovoljno ulažu svoje osobno vrijeme, trud, znanja i vještine obavljajući usluge ili aktivnosti za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit, a pritom ne traže novčanu nagradu ili drugu imovinsku korist. Istinitost te definicije su pokazale naše volonterke: Nikolin... detaljnije

DRUŽENJE UDRUGA U LUDBREGU

U nedjelju 30. kolovoza 2015.g. korisnici Udruge Mali princ Đurđevac s predsjednicom Udruge Kristinkom Štefan i djelatnicom Matejom Kolar bili su gosti Udruge Ludbreško Sunce Ludbreg u sklopu obilježavanja Ludbreške Svete Nedjelje. Prisustvovali su Svetoj misi za bolesne i osobe s invaliditetom, nakon čega je uslijedilo trad... detaljnije