BILI SMO GOSTI UDRUGE SRCE NA HUMANITARNOM KONCERTU

U četvrtak 22.10.2015.g. predstavnice Udruge Mali princ Đurđevac bile su gošće na 5. humanitarnom koncertu Udruge Srce Sveti Ivan Zelina „Od srca do srca“. Koncert je organiziran radi prikupljanja sredstava za pokretanje socijalnog poduzetništva u zajednici kako bi se osobama s invaliditetom stvorili preduvjeti i mogućn... detaljnije

sjenasjenasjena

ODRŽANA SUPERVIZIJA U LOBORU

12. listopada u prostorima Udruge Sveta Ana Lobor održana je supervizija koordinatora volontera u okviru projekta „Zajedno jači“ sufinanciranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda na kojoj su sudjelovali predstavnici Udruge Srce Sv. Ivan Zelina koja je nositelj projekta te predstavnici partnerskih udruga u projektu – Udruge... detaljnije

OBILJEŽILI SMO DANE KRUHA

Korisnici Udruge Mali princ u četvrtak 15. listopada obilježili su Dane kruha. Korisnici poludnevnog boravka su kroz praktični dio obilježili Dane kruha, dok su korisnici Malog kluba pričali o kruhu , crtali njima najdraže proizvode od tijesta te pisali kakav kruh sve može biti.

OBILJEŽILI SMO TJEDAN SVEMIRA

Naši korisnici pridružili su se tjednu posvećenom Svemiru od 04.10. do 10.10. 2015. godine. Naše aktivnosti svele su se na upoznavanje pojmova vezanih uz sam svemir. Proučavajući raznovrsnu literaturu saznali su da je planet Zemlja dio sunčevog sustava u kojem se nalaze i drugi paneti. Neki od korisnika prvi put su upoznali pojmove... detaljnije