DRUŽENJA SA DJELATNICAMA GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC

11. prosinca smo se družili s našim dragim prijateljicama iz Gradske knjižnice Đurđevac, Martinom i Cecilijom. Bio je to "Vilinski dan". Razgovarali smo o vilama, vilinskim životnim navikama, vilinskom smještaju i važnosti očuvanju prirode i vilinskog prirodnog staništa. Tako smo naučili da vile katkada imaju krila, a onaj k... detaljnije

SUDJELOVALI SMO NA BOŽIĆNOM SAJMU

U subotu 12. prosinca na Trgu sv.- Jurja održan je Božićni sajam , te organiziran doček djeda Božićnjaka. Od 11,00 sati uživali smo u programu Dječjeg vrtića Maslačak i učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana, podijeljeni su darovi djeci, a prigodnom prodajom blagdanskih ukrasa predstavila se i naša Udruga na prodajno-izložbenom &s... detaljnije

SUDJELOVALI SMO NA IZLOŽBI BOŽIĆNIH JASLICA

I ove godine Udruga Peski Art Đurđevac organizirala je hvale vrijednu izložbu tradicijskih božićnih jaslica i unikatnih božićnih ukrasa pod nazivom „Božiću ususret 2015.“ u nedjelju 13. prosinca. Na izložbi je sudjelovalo 15 izlagača Božićnih jaslica i 13 izlagača božićnih ukrasa, a naša Udruga se predstavila malim jaslicama i... detaljnije

POSJET UDRUZI SUNCE NOVI MAROF

U subotu 12. prosinca bili smo gosti Udruge Sunce Novi Marof. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg , Udruge Ivanečko Sunce Ivanec i Udruge Maslačak Križevci. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici Željka, Mirko, Matea, Petra, Filip, Robert i M... detaljnije

ODRŽANA BOŽIĆNA RADIONICA U PROSTORIMA UDRUGE MALI PRINC

U četvrtak 10. prosinca u popodnevnim satima održali smo već tradicionalnu Božićnu radionicu na kojoj se okupilo 50-tak članova (djece i roditelja) i prijatelja naše Udruge, voditeljice aktivnosti i suradnici. Voditelj i ovogodišnje radionice bio je naš honorarni suradnik Zoran Vidaković koji je za ukrašavanje bora os... detaljnije

IZLOŽBA RADOVA NAŠE UDRUGE U PROSTORIMA GRADSKE KNJIŽNICE

U ovo predblagdansko vrijeme u prostorima Gradske knjižnice u Đurđevcu izloženi su prigodni radovi članova naše Udruge koje mogu pogledati ali i kupiti posjetitelji Gradske knjižnice i time pomoći radu naše Udruge. I ova izložba dokaz je odlične suradnje naše Udruge i zaposlenica Gradske knjižnice.