PREDSTAVA

Premijera lutkarske predstave "Morska enciklopedija"

POSJET GRADSKIM BAZENIMA CERINE KOPRIVNICA

U okviru trogodišnjeg programa „Klub Mali princ“ odobrenog iz sredstava Ministarstva socijalne politike i mladih, u subotu 16.srpnja članovi Udruge Mali princ Đurđevac su posjetili Gradske bazene CERINE u Koprivnici. Osim kupanja, organizirane su i vježbe u vodi s ciljem poboljšanja motorike, koordinacije i povećanje iz... detaljnije

SUDJELOVANJE NA HODOČAŠĆU UDRUGE ŽENA HRVATSKO SRCE U MOLVAMA

U nedjelju 03. srpnja predstavili smo se prodajno-promotivnim štandom na hodočašću Udruga žena Hrvatsko srce iz cijele Hrvatske. Naime, Molvarska župa u suradnji s Udrugom žena Hrvatsko srce organizirala je tradicionalno hodočašće, pa su u Molvama gostovale žene iz cijele Hrvatske. Naš štand je bio vrlo posjeće... detaljnije

SNIMANJE EMISIJE S TAMAROM BELAK

Dan je obilježio posjet Tamare Belak. Zajedno s Tamarom popili smo kavu i snimili emisiju u kojoj smo govorili o našim aktivnostima protekli mjesec. Slušajte nas u četvrtak u 17:30 sati na Podravskom radiju u emisiji Krila anđela.

UDRUGA MALI PRINC SUDJELOVALA NA PICOKIJADI

U sklopu održavanja ovogodišnje Picokijade sudjelovali smo na tradicionalnoj izložbi kolača Diganke, zlevanke i prkači. Na štandu smo izložili svoje radove koje smo izradili na zajedničkim radionicama. Osim radovima, predstavili smo se i kolačima - zlevankom i digankom koje je ispekla naša djelatnica. Štand su posjeti... detaljnije

KUKURIČEK 2016.

I ove godine, treći puta zaredom, na poziv predsjednice Udruge Kukurijek i dogradonačelnice grada Đurđevca Kristine Benko Markovica, sudjelovali na Kukuričeku za koji smo izradili prigodne poklone s logom Kukuričeka – medalje, broševe, slike i magnete. Tako smo, u okviru dvodnevnog obilježavanja Kukur... detaljnije