OLIMPIJSKE IGRE U MALOM PRINCU

Obilježili smo početak Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Uveli smo novu disciplinu - natjecanje u plesu. Pustili smo veselu muziku i počeli s natjecanjem. Žiri, koji se sastojao od naših učiteljica, zaključio je da su svi bili dobri plesači i da su zaslužili medalje zlatnog sjaja. Navijamo za naše sportaše na Olimpijskim i... detaljnije

PREDSTAVA

Premijera lutkarske predstave "Morska enciklopedija"

POSJET GRADSKIM BAZENIMA CERINE KOPRIVNICA

U okviru trogodišnjeg programa „Klub Mali princ“ odobrenog iz sredstava Ministarstva socijalne politike i mladih, u subotu 16.srpnja članovi Udruge Mali princ Đurđevac su posjetili Gradske bazene CERINE u Koprivnici. Osim kupanja, organizirane su i vježbe u vodi s ciljem poboljšanja motorike, koordinacije i povećanje iz... detaljnije

SUDJELOVANJE NA HODOČAŠĆU UDRUGE ŽENA HRVATSKO SRCE U MOLVAMA

U nedjelju 03. srpnja predstavili smo se prodajno-promotivnim štandom na hodočašću Udruga žena Hrvatsko srce iz cijele Hrvatske. Naime, Molvarska župa u suradnji s Udrugom žena Hrvatsko srce organizirala je tradicionalno hodočašće, pa su u Molvama gostovale žene iz cijele Hrvatske. Naš štand je bio vrlo posjeće... detaljnije

SNIMANJE EMISIJE S TAMAROM BELAK

Dan je obilježio posjet Tamare Belak. Zajedno s Tamarom popili smo kavu i snimili emisiju u kojoj smo govorili o našim aktivnostima protekli mjesec. Slušajte nas u četvrtak u 17:30 sati na Podravskom radiju u emisiji Krila anđela.

UDRUGA MALI PRINC SUDJELOVALA NA PICOKIJADI

U sklopu održavanja ovogodišnje Picokijade sudjelovali smo na tradicionalnoj izložbi kolača Diganke, zlevanke i prkači. Na štandu smo izložili svoje radove koje smo izradili na zajedničkim radionicama. Osim radovima, predstavili smo se i kolačima - zlevankom i digankom koje je ispekla naša djelatnica. Štand su posjeti... detaljnije