POSJET MUZEJU GRADA ĐURĐEVCA

U utorak, 14.11., smo u gradskom muzeju razgledali  filatelističku izložbu "Đurđevac Fila 2017." Vidjeli smo izloške iz različitih filatelističkih kategorija,a najviše su nam se svidjele "Ruža-kraljica cvijeća" te "Sve su gljive jestive,nekoje samo jedanput."

POSJET UČENIKA 6. A RAZREDA OŠ G.KARLOVČANA IZ ĐURĐEVCA

U četvrtak, 9. studenog nas je pojestio 6.a razred sa učiteljicom Ivanom Jakopčević. Za početak zajedničkog druženja priredili su kratak program. Odsvirali su nam i otpjevali par pjesama, što nam se veoma svidjelo. Uslijedila je radionica na temu tolerancije, a nakon toga zajedničko druženje uz pjesmu, ples te sportske igre u našem... detaljnije

MARTINJE U VIRJU

U subotu, 11. studenog je naša Udruga sudjelovala na Martinjskim danima općine Virje. Na prodajno-izložbenom štandu su posjetitelji imali prilike kupiti ukrasne i uporabne predmete od keramike koje su naši članovi vrijedno izrađivali tijekom čitave godine. Zahvaljujemo svima koji su posjetili naš štand i tako p... detaljnije

"NAŠA MALA ENCIKLOPEDIJA"

U srijedu, 08. studenoga smo posjetili gradsku knjižnicu gdje smo sudjelovali u radionici na temu "Naša mala enciklopedija". Na početku smo se upoznali sa formom enciklopedija te ih pregledali,a zatim je svatko pojedinačno izradio svoju ilustriranu enciklopediju đurđevačkih životinja.

SUDJELOVAJE NA INFO RADIONICI U VIROVITICI

Predsjednica Udruge Kristinka Štefan i tajnica Marina Gregurek su u srijedu 8. studenog sudjelovale na informativnoj radionici u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga “ Podrška socijalnom uključivanju I zapošljavanju marginaliziranih skupina” iz Europskog socijalnog fonda . Radionica je održana u dvorani... detaljnije