PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12., smo zahvaljujemo Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!

SUDJELOVANJE NA BOŽIĆNOM SAJMU

U subotu 16.prosinca ispred utvrde Stari grad održan je Božićni sajam i uprizorene su žive jaslice s devom Đurđicom .Scenski prikaz je izvela Udruga žena Suha Katalena. Nastupali su i zbor Dječjeg vrtića „Maslačak“ te zbor Matice umirovljenika grada Đurđevca. Naša Udruga se predstavila prigodnom prodajom božićnih ukrasa na pro... detaljnije

POSJET SVETOG NIKOLE

05.12. u večernjim satima Udruga Mali princ je organizirala posjet Svetog Nikole za 40-tak svojih korisnika. Svetog Nikolu smo dočekali prigodnim programom, recitacijama i plesom a on je nas razveselio punim vrećama darova. Zahvaljujemo se i tvrtkama: Podravka d.d. i Sloga d.o.o. koje su svojim donacijama ove godine pomogle da vreće Svetog Nikol... detaljnije

POTPIS UGOVORA U MINISTARSTVU ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

U četrvrtak, 8.12. je predsjednica Udruge Kristinka Štefan u zagrebu potpisala ugovor o financijskoj potpori Ministarstva znanosti i obrazovanja projektu I JA TO MOGU iz područja izvaninstitucionalnog odgoja djece i mladih. Kroz projekt su osigurane popodnevne radionice od 01.09.2017. do 31.08.2018.godine.

DRUŽENJE U NOVOM MAROFU

U subotu 09. prosinca bili smo gosti naših prijatelja – članova Udruge Sunce Novi Marof. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg i Udruge Srce Sveti Ivan Zelina. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici zajedno s voditeljicom Ksenijom ... detaljnije