PREDSJEDNICA UDRUGE MALI PRINC U ODBORU ZA DOČEK PREDSJEDNICE RH

U četvrtak 14. prosinca prilikom posjeta predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar –Kitarović Đurđevcu u odboru dobrodošlice u utvrdi Stari grad bila je i predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan.
Naime, nakon druženja s djecom i posjeta devama, Predsjednica se uputila do utvrde Stari grad gdje su joj dobrodo... detaljnije

UDRUZI MALI PRINC URUČENA DONACIJA PODRAVSKE BANKE DD U IZNOSU OD 5.000,00 KN

U prostorijama Županijske uprave, u ponedjeljak 18. prosinca održano je svečano uručivanje donacija Podravske banke u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom, čemu su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te Daniel Unger i Sanda Fuček Šanjić u ime Podravske banke. Ukupna vrijednost donacija j... detaljnije

POSJET ODJELA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

U četvrtak, 8.12. su nas posjetili naši stari prijatelji iz 1.,2. i 3. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju. Zajedno s učenicima bile su asistentice u nastavi i učiteljice Monika Bušić i Matea Tuđina. Međusobno smo razmjenili prigodne blagdanske poklone i zajedno se poigrali.

DAN ZDRAVOG OSMJEHA

Povodom obilježavanja Dana zdravog osmjeha, 10.prosinca smo posjetili stomatološku ordinaciju dr. Dane Vlašić. Osim što smo zajedno ponovili važnost održavanja oralne higijene, ponovili smo i kako se pravilno peru zubi. Doktorica i asistentica omogućile su svima pregled zubi, a na poklon smo dobili nove četkice i paste za zu... detaljnije

PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12. smo zahvaljujući Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!

PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12., smo zahvaljujemo Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!