BIBLIOKOFER

U petak, 8. lipnja su nas naše drage prijateljice iz Gradske knjižnice Đurđevac, Martina i Cecilija, razveselile  svojim posjetom sa novim knjižnim sadržajima u koferu. Sami smo pregledali sve naslove, te odabrali nama najdraže.

POSJET ODJELIMA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

U srijedu, 06.lipnja su naši članovi posjetili  Osnovnu školu Grgura Karlovčana Đurđevac- Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju. Najsretniji su bili jer su ponovno susreli svoje drage učiteljice i sjeli u školske klupe. U njima su neka nova djeca, neki novi učenici. Učenici od 1. do 4. razreda upriličili su nam d... detaljnije

POSJET OSNOVNOJ ŠKOLI MOLVE

U utorak, 5. lipnja, su nas ugostili učenici 3.i 4.razreda sa svojim učiteljicama iz Osnovne škole Molve. Zajedno sa njima posjetili smo župnu crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije te galeriju "Molvarski likovni krug". Nakon toga uslijedilo je druženje uz zakusku. Zahvaljujemo na pozivu naših dragih prijatelja.

SVJETSKI DAN ZAŠTITE OKOLIŠA

Dana 05.lipnja je Svjetski dan zaštite okoliša. Kako bi obilježili taj datum, naši članovi su u sklopu poludnevnog boravka kao i popodnevnog druženja odlučili reciklirati stare cd-e i izraditi visilice. Na taj način brinemo o našem okolišu a kod kuće smo svojim originalnim uradcima ukrasili balkone i terase.... detaljnije

SUDJELOVANJE NA PICOKIJADI

U sklopu Picokijade održana je izložba kolača Diganke, zlevanke i prkači na kojoj je sudjelovala i naša Udruga. Na štandu smo izložili svoje radove koji su nastali na mnogobrojnim keramičkim radionicama roditelja, volontera i korisnika. Naš štand su posjetili mnogobrojni gosti i posjetitelji izložbe te im se ovim pute... detaljnije

SUDJELOVANJE NA RADIONICI „KAKO ZNATI ŠTO ZAJEDNICA TREBA?“

U utorak 29. svibnja tajnica Udruge Mali princ Marina Gregurek sudjelovala je u Križevcima na jednodnevnoj edukaciji „Kako znati što zajednica treba“. Ovu radionicu jačanja kapaciteta organizacija civilnoga društva organizirala je Regionalna zaklada ZAMAH u okviru programa „Aktivni u zajednici“.
Radioni... detaljnije