DRUŽENJE U KOPRIVNICI

Jučer 13. prosinca bili smo gosti naših prijatelja Udruge Latice Koprivnica na tradicionalnom Božićnom druženju. Ovogodišnji susret održan je u Caffe baru Guliver a svi smo se zabavljali uz glazbeni sastav Gruntovec bend. Bio je to prekrasan susret prepun pjesme i veselja s prijateljima iz Udruga iz Koprivnice, Križevaca, Ludbrega,... detaljnije

SUDJELOVANJE NAŠIH ČLANOVA U KAMPU U TUHELJSKIM TOPLICAMA

Članovi naše Udruge Josip i Ivka Ređep i Vanja i Milun Stojanović sudjelovali su na Kampu u Tuheljskim toplicama održanom 05. do 07. prosinca. Kamp je organizirao Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama u sklopu trogodišnjeg programa (2017.-2020.) “II-Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazov... detaljnije

KIĆENJE BORA U GRADSKOJ KNJIŽNICI

Posjetili smo Gradsku knjižnicu Đurđevac i zajedno s djelatnicama knjižnice okitili bor. Bor je okićen recikliranim materijalima koje smo izradili. Ova akcija je dio građanske akcije "Zajedno za ljepše sutra" financijsk... detaljnije

POTPISIVANJE UGOVORA S MINISTARSTVOM ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

U ponedjeljak, 10.12. jepredsjednica Udruge Kristinka Štefan potpisala ugovor o financijskoj potpori Ministarstva znanosti i obrazovanja nastavku projekta "I ja to mogu" u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih. Projekt se provodi od 01.09.2018. Do 31.08.2019.g. a obuhvaća djecu s teškoćama osnovno&scaro... detaljnije

PRODAJNA IZLOŽBA U PROSTORIMA INA D.D. ZAGREB

U ponedjeljak, 10.12., smo bili gosti INA d.d. Zagreb u čijim prostorima je organizirana izložba božićnih radova Udruge. Maja, Mateja, Petra, Željka i Mirko predstavljali su Udrugu i prodavali radove, te se veselili velikoj za... detaljnije

POSJET SV. NIKOLE

06.12. u večernjim satima Udruga Mali princ je organizirala posjet Svetog Nikole za 40-tak svojih korisnika. Svetog Nikolu smo dočekali prigodnim programom, on je nas razveselio punim vrećama darova. Zahvaljujemo se i tvrtkama: Podravka d.d. i Sloga d.o.o. koje su svojim donacijama ove godine pomogle da vreće Svetog Nikole budu velike i te&scaro... detaljnije