Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


PICOKIJADA 2019.

Već tradicionalno smo sudjelovali na izložbi kolača pod nazivom "Pogače, zlevanke, diganke i prkači". Na štandu smo izložili svoje radove koji su nastali na keramičkim radionicama roditelja, volontera i korisnika. Naš štand su posjetili mnogobrojni gosti i posjetitelji izložbe te im se ovim putem zahvaljujemo.

... detaljnije

sjena

PREDSTAVLJANJE KNJIGE O ĐURĐEVCU

U petak smo dali podršku urednici Katarini Zlatec i njezinom timu na predstavljanju knjige Otvorena učionica, knjige o Đurđevcu i njegovoj povijesti. Predstavljanje knjige se održalo u kafiću Kaktus. Uživali smo uz stihove naše prijateljice Marice Hasan te govore profesora đurđevačke gimnazije Irene Tišljar i Zdravka Sele&sc... detaljnije

sjena

IZLET U OTROVANEC

13. lipnja smo posjetili prekrasno imanje restorana Zlatni klas u Otrovancu. Lijepo smo se proveli, opet vidjeli nešto novo i upoznali se s ljepotama našeg kraja.

... detaljnije

sjena

IZLET U BAKOVČICE

Danas smo dan proveli u predivnoj prirodi, posjetom seoskom turizmu obitelji Nemec nazvanom Jastrebov vrh. Osim prekrasnog zelenila i brežuljaka koji okružuju imanje, oduševili smo se raznolikim životinjama koje su ondje našle dom. Ljame (alpake), jeleni lopatari, magarci, konji (veliki i mali), svinje mangulice, ovce, kunići, patk... detaljnije

sjena

POSJET ŠKOLI

11. lipnja smo na poziv naših dragih učiteljica, Irene Kovačić i Sanje Flajs Vidaković, bili u posjeti Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju. Većina nas je pohađala tu školu i uživali smo u posjeti.

... detaljnije

sjenasjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner