EUROPSKI PROJEKT

Nakon više od mjesec dana provedbe projekta "Pružanje usluge osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko- križevačkoj županiji" ponosno predstavljamo naše osobne asistente i korisnike osobne asistencije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

SPORTSKI SUSRETI UDRUGA U DARUVARU

U subotu smo sudjelovali na 10. sportskim susretima udruga, Daruvar 2019. Naše Lidija, Maja, Ana, Nikolina i Matea su se natjecale u sljedećim disciplinama: "Karike na marike", ubacivanje lopte u koš, potezanje konopa, skakanje u vreći, štafeta s kvačicama i bacanje lopte pomoću platna. Lijepo smo se proveli, pokazali svoje ... detaljnije

POSJET HRVATSKOM SABORU 24.4.2019.

Jučer smo dan proveli u Zagrebu. Prošetali smo Gornjim gradom gdje smo iskoristili priliku "baciti" pogled na cijeli Zagreb i poslikati se s našim poznatim piscem A.G. Matošem. Imali smo priliku diviti se ljepoti Markove crkve i pomoliti se u kapelici u Kamenitim vratima. Nakon toga smo posjetili zgradu Hrvatskog sabora gdje... detaljnije

ORGANIZIRANA RADIONICA I PRODAJNA IZLOŽBA U INA d.d ZAGREB

Jučer smo u prostorima INA - Industrija nafte d.d. Zagreb organizirali izložbu uskrsnih radova Udruge. Naši članovi Ines, Filip, Petra, Maja i Mirko predstavljali su Udrugu i prodavali radove te se veselili velikoj zainteresiranosti djelatnika INA-e za naše uratke. Organizirali smo i radionicu ukrašavanja jaja dekupaž tehnik... detaljnije

Izlet u Krašograd 3. travnja

Jučer smo posjetili ekopark Krašograd koji se nalazi u malom slikovitom mjestu Bratina, na 25 km od Zagreba. Oduševila nas je prekrasna priroda i raznolikost sadržaja. Istinski smo uživali!