ZA BOLJE SUTRA

U okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda u tijeku su predavanja „Tehnologija zanimanja“ u trajanju od 85 nastavnih sati. Ova predavanja dio su nastavnog plana verificiranog programa osposobljavanja odraslih za sakupljača, uzgajivača i prerađivača ljekovitog i aromatičnog bilja koje pro... detaljnije

DAN RUŽIČASTIH MAJICA 2020.

Danas smo obilježili Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, program je prevencije vršnjačkog nasilja, a obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači. Posjetila nas je vrtićka grupa "Zvončići" s kojima smo obojili majice u ružičastu boju te na njih napisali prigodne poruke. Osim nas u poludnevnom boravku i naše djevo... detaljnije

MAŠKARE 2020.

I ove godine smo se maskirali i plesali pod maskama. Maske uvijek daju novu dimenziju našem druženju pa smo se baš dobro zabavili.

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE MALI PRINC

U četvrtak, 20.02.2020.g. održana je redovna godišnja skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“. Predsjednica Udruge Kristinka Štefan je podnijela izvješće o radu Udruge za 2019. g.,te financijsko izvješće o radu za 2019. g. Izvješće Nadzornog o... detaljnije

PIJETLOVI IZ RAZNIH KRAJEVA SVIJETA

Posjetili smo Muzej Grada Đurđevca kako bi vidjeli đurđevačkog pijetla i upoznali brojne druge pijetlove na izložbi „Pijetlovi iz raznih krajeva svijeta“ otvorenoj u Noći muzeja. Na njoj su predstavljeni uporabni... detaljnije

DRUŽENJE UDRUGA U KRIŽEVCIMA

U subotu, 15. veljače, proveli smo ugodan dan družeći se sa svojim prijateljima iz drugih Udruga u Križevcima. Druženje je organizirala Udruga Maslačak povodom Valentinova. Zahvaljujemo se domaćinima na gostoprimstvu!