Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


POLUDNEVNI BORAVAK I KLUPSKE AKTIVNOSTI

U sklopu programa "Poludnevni boravak i klupske aktivnosti" posjetio nas je Karlo Capek s kojim smo zapjevali uz zvukove gitare. Mi smo posjetili postolara Željka s kojim smo porazgovarali o obući i kako funkcionira popravljanje obuće u današnje vrijeme. Naš Mario je donio lješnjake od kojih smo ispekli fine, mirišlja... detaljnije

sjena

EDUKACIJA ZA OSOBNE ASISTENTE

Jučer, 6. listopada 2020. godine održana je edukacija za osobne asistente, sudionike projekta "Pružanje usluge osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Kc-kž županiji". Edukaciju je održao Darko Kobetić, profesor rehabilitator i ravnatelj Centra znanja Profectus. Tema edukacije je bila: Supervizija osobnih asistenata.

... detaljnije

sjena

RADIONICA OSNAŽIVANJA ZA RODITELJE

U prostorima Udruge Mali princ 5. listopada 2020. je održana uvodna radionica osnaživanja za roditelje osoba s intelektualnim teškoćama. Voditelj radionice bio je Darko Kobetić, profesor rehabilitator, psihoterapeut i ravnatelj Centra znanja Profectus iz Jastrebarskog.

... detaljnije

sjena

KULINARSKO KREATIVNA RADIONICA

I kroz hranu možemo izraziti svoju kreativnost pa su sudionice projekta „Za bolje sutra“ odradile prvu od tri planiranih kulinarskih radionica. Uz vodstvo Ree Lacković, sudionice su napravile zimnicu od sezonskog povrća i zakiselile ih u staklenke. Uz to, sudionice su samostalno omijesile i razvukle tijesto za krumpirušu te pr... detaljnije

sjena

I ŠKOLSKA DJECA KRENULA S AKTIVNOSTIMA U UDRUZI

S dolaskom jeseni krenulo je i naše popodnevno druženje. Žuto lišće, berba grožđa, tople zrake sunca i šareni pauni bili su neki od motiva naših radova i razgovora. Pjesmom i plesom te boravkom na svježem zraku upotpunjujemo naše kreativne aktivnosti.


 


Aktivnosti se odvijaju po pro... detaljnije

sjena

DONACIJA UDRUZI

Lu Jakelić kao pobjednica showa Tvoje lice zvuči poznato donirala je našoj Udruzi 10.000,00 kn.
Na linku Podravskog radia možete čuti kako se odučila baš za Mali princ: ... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner