SUDJELOVANJE NA ĐURĐEVAČKOM GLAZBENOM LJETU3.9.2012.

Na prijedlog Turističke zajednice područja đurđevačke Podravine ovogodišnje Đurđevačko glazbeno ljeto imalo je humanitarni karakter pa su svi posjetioci koji su uživali u glazbi mogli ostaviti dobrovoljni prilog ili kupiti kreativne uratke naše Udruge. Štand Udruge bio je smješten uz turističku kućicu na Trgu sv. Jurja a naši članovi su sudjelovali na svim manifestacijama organiziranim u okviru đurđevačkog Glazbenog ljeta kroz cijeli kolovoz. Tako je prve nedjelje u kolovozu, uz tamburaše KUD-a „Petar Preradović“ iz Đurđevca i „Rusanove mužikaše“ iz Virja prikupljeno gotovo 700,00 kn, a druge nedjelje uz „Dečke s Kovačevog brega“, tamburaše KUD-a Kalinovac i Franju Barića i „Podravce“ prikupljeno gotovo 2.400,00 kn. U subotu 18. kolovoza, kad su đurđevčane uveseljavali HGKD Podstrana iz Splita i tamburaši „Štimung“ na štandu naše Udruge prikupljeno je 800,00 kn dok je u nedjelju 19. kolovoza, kad su gosti bili Udruga cimbulista, Puhački orketstar DVD iz Đurđevca i Pjevačko društvo Ferdinand od humanitarnog priloga i prodaje radova prikupljeno 1.900,00 kn.Zadnje subote u kolovozu muzička večer je održana u Park-šumi „Borik“ pod nazivom „Oslobodimo Picoke“ uz Breakdance klub ENERGY, te nastup FLAMETHROWER i KELLY MEICKLE i skupljen je humanitarni prilog od 770,00 kn. Zahvaljujemo našim sugrađanima koji prepoznaju rad naše Udruge i rado posjećuju naš štand u svakoj prigodi, te humanitarnim prilogom ili kupnjom radova doprinose podizanju kvalitete života naših članova.

Uređeno: 3.9.2012.

• foto