PRIPREME ZA MANIFESTACIJU Zlatna jesen

I ove godine će naša Udruga sudjelovati na đurđevačkoj manifestaciji Zlatna jesen – valanke i kostanji u subotu 25. listopada na Trgu sv. Jurja. Na izložbeno-prodajnom štandu ćemo ponuditi naše uratke stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i kupnjom radova pomognete radu naše Udruge koja djeluje... detaljnije

KRILA ANĐELA - LISTOPAD U NAŠOJ UDRUZI

O svemu što se događalo kroz listopad u našoj Udruzi, te o planovima za studeni, poslušajte u današnjoj radio emisiji "Krila anđela" u 17,30 sati na frekvenciji Podravski radio . Gošća je predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac Kristinka Štefan

DRUŽILI SMO SE SA ČLANICAMA UDRUGE Narcise

Danas,22. listopada, su nas posjetile članice Udruge žena s bolestima dojke "Narcise" Đurđevac. Kao prvi domaćini pokazali smo im naš prostor i lijepo ih ugostili. Druženje smo nastavili kreativnom radionicom gdje smo od gline izrađivali predloške ružičaste vrpce koje su znak i simbol sudjelovanja, solidarnosti i potpore bolesnim ž... detaljnije

POSJETILI SMO DOM Mladen Markač

20.10.2014. posjetili smo Dom "Mladen Markač" i razgledali umjetnička djela nastala na Likovnoj radionici "Peski - Art 2013. Đurđevac"i "Peski - Art 2014. Đurđevac. Na dolasku nas je kratko pozdravio i objasnio čime se Udruga "Peski-Art Đurđevac" bavi predsjednik Udruge Franjo Mihočka,te smo nakon toga sa zanimanjem razgledali izložene radove i ... detaljnije

DONACIJA TVRTKE LIDL HRVATSKA NAŠOJ UDRUZI

U četvrtak 16. listopada primili smo donaciju Lidl-a, prehrambenih proizvoda u vrijednosti 5.000,00 kn, koju nam je uručio predstavnik tvrtke Lidl Hrvatska gospodin Ivan Stepić u okviru donacijskog programa „Više za zajednicu“. Da se donacija dodijeli upravo nama, zaslužne su Cecilija Tomić i Spomenka Vukšan, djelatnice... detaljnije

MJESEC HRVATSKE KNJIGE U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

U srijedu 15. listopada, u Gradskoj knjižnici Đurđevac počeo je Mjesec hrvatske knjige 2014. godine, u sklopu kojeg su nas ugostili i pripremili kreativnu radionicu na temu ljubav. Djelatnice knjižnice i volonterke Udruge "Ruka u ruci" su sa našim korisnicima izrađivale vesele cvijetove od papira i bojale srca od gipsa. Za kraj su nas poč... detaljnije