ODRŽANA RADIONICA U GRADSKOJ KNJIŽNICI NA TEMU JESEN

U sklopu naših redovitih druženja održana je još jedna radionica u prostorima Gradske knjižnice Đurđevac, 29. rujna 2015.g. Voditeljica radionice je bila naša draga prijateljica Martina Makar, a tema koju smo obrađivali je jesen. Naši korisnici su izrađivali jesenje drveće od papira i ukrašavali košarice... detaljnije

SUDJELOVANJE NA DANIMA VOĆA

Kao i prethodnih godina, i ove smo sudjelovali na Danima voća Koprivničko-križevačKe županije koji su održani u Đurđevcu. Tako smo u subotu 03. listopada na Trgu svetog Jurja izložili svoje radove na štandu među 56 izlagača. Lijepo vrijeme okupilo je veliki broj posjetitelja,te smo prodajom keramičkih uradaka na temu voća koji su nastali ... detaljnije

OBILJEŽILI SMO TJEDAN KRETANJA

Gradska Zajednica sportskih udruga u povodu Europskog tjedna kretanja organizirala je u Đurđevcu na Trgu svetog Jurja,21. rujna 2015. godine, predstavljanje sportskih udruga. Klubovi koji djeluju u sklopu Zajednice promovirali su svoje aktivnosti te rezultate koje su ostvarili, a građani su imali priliku okušati se u raznim sportovima. Ta... detaljnije

U ĐURĐEVCU ODRŽANA RADIONICA „PARALELNI SVIJET“

U sklopu projekta "Zajedno jači" koji je sufinanciran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda a kojeg provodi Udruga Srce Sveti Ivan Zelina zajedno s partnerima među kojima je i Udruga Mali princ Đurđevac održana je 18.09.2015. radionica "Paralelni svijet". Voditeljice radionice su u prostoru Gradske knjižnice Đurđevac na zanimlj... detaljnije

SUDJELOVANJE NA JEDNODNEVNOJ RADIONICI „PRIPREMA PROJEKATA PRIHVATLJIVIH ZA FINANCIRANJE IZ EUROPSKIH STRUKTURNIH I INVESTICIJSKIH FONDOVA“

Tajnica naše Udruge Marina Gregurek sudjelovala je na jednodnevnoj radionici održanoj u prostorima PORA-i Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja, kojoj je prisustvovalo 15-tak sudionika predstavnika javnog i civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije. Cilj jednodnevne radionice je bio upoznati sudionike sa on line MIS su... detaljnije

OBILJEŽILI SMO OLIMPIJSKI DAN

U petak 11. rujna 2015. korisnici Udruge Mali princ su obilježili Olimpijski dan. Volonterka Udruge Vlatka Koser, koja je apsolventica Zdrastvenog veleučilišta u Zagrebu na smjeru fizioterapije, osmislila je niz vježbi i sportskih igara koje su naši korisnici uspješno savladali i na taj način prigodno obilježili Olimpijski d... detaljnije