PONOVNO NA VALOVIMA PODRAVSKOG RADIJA

Danas, 14. siječnja, nas je posjetila naša draga prijateljica Tamara Belak. O čemu smo pričali s Tamarom poslušajte na valovima Podravskog radija, danas u 17:30 sati u sklopu emisije Krila anđela.

NAŠA POPODNEVNA RADIONICA

Jučerašnja popodnevna radionica protekla je uz puno rada, zabave i druženja. Korisnici su izrađivali zimske kape vlastitih uzoraka i kombinacija boja, a druženje su završili proslavom Marijinog rođendana. Marija nas je počastila grickalicama i sokom. Vrijedne mame i članovi Udruge su radile glinu, već smo u pripremama za Picokijadu... detaljnije

IZRADILI SMO HRANILICE ZA PTICE

S obzirom na snijeg koji je napadao ovih dana, zabrinuli smo se za ptice koje su vjerojatno ostale gladne. Zbog toga smo odlučili napraviti hranilice za ptice koje smo postavili na prozore. Nadamo se da će se ptice poslužiti onime što smo im pripremili-mrvicama kruha i ječmenom kašom. Dobar im tek.

PROŠETALI SMO I POPILI KAVU

Današnji sunčani dan smo iskoristili za šetnju, u povratku smo svratili u Hotel Picok na kavu. Tamo smo sreli našeg prijatelja, gradonačelnika Željka Lackovića koji nas je počastio kavom i ovim putem mu se zahvaljujemo.... detaljnije

UKRAŠAVANJE BOŽIĆNOG DRVCA S DJELATNICIMA POSLICIJSKE POSTAJE

U utorak, 22.12.2015.g. smo posjetili Policijsku postaju Đurđevac gdje su zajedno s njihovim djelatnicima okitili njihovo Božićno drvce. Drvce smo okitili zvončićima koje smo sami izradili na radionici u Udruzi. U kičenju nam je pomogla pomoćnica načelnika Policijske postaje, Spomenka Stankić Kovačev. Nakon uspješno ukrašenog drvca... detaljnije