ZAVRŠENA PREDAVANJA IZ „ZAŠTITE NA RADU“

U okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda odrađena su predavanja „Zaštita na radu“ u trajanju od 10 nastavnih sati. Ova predavanja dio su nastavnog plana verificiranog programa osposobljavanja odraslih za sakupljača, uzgajivača i prerađivača ljekovitog i aromat... detaljnije

TREĆA DVODNEVNA KOMUNIKACIJSKA RADIONICA

Treća dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta „Za bolje sutra“ održana je 30. i 31. siječnja. Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a tema treće radionice bila je „Odnosi u radnom okruženju“.  Odslušane teme bile su ... detaljnije

SUDJELOVANJE NA SASTANCIMA U ZAGREBU

U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, zajedno s 15-tak predsjednika Udruga osoba s intelektualnim teškoćama iz cijele Hrvatske, predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan je u ponedjeljak 27. siječnja sudjelovala u Zagrebu na sastanku u Uredu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom ... detaljnije

POPODNEVNA DRUŽENJA

I dalje se održavaju druženja korisnika školskog uzrasta u popodnevnim satima, tri puta tjedno. Hladne dane ispunjavaju kreativom, pjesmom, plesom i ugodnim razgovorima.

ZAVRŠENA PREDAVANJA IZ „OSNOVE PODUZETNIŠTVA“

U okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda odrađena su predavanja „Osnove poduzetništva“ u trajanju od 20 nastavnih sati. Ova predavanja dio su nastavnog plana verificiranog programa osposobljavanja odraslih za sakupljača, uzgajivača i prerađivača ljekovi... detaljnije

PROVEDENE INFORMATIČKE RADIONICE U OKVIRU PROJEKTA „ZA BOLJE SUTRA“

U okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, u protekla dva mjeseca provedene su radionice informatičkog opismenjivanja u trajanju od 30 sati. Sudionice projekta su radno sposobne članice Udruge Mali princ Ana Lukanec, Marija Matkov i Nikolina Paurović iz Đurđevca, Mateja Konjarek iz Šemovaca ... detaljnije