JAVNA TRIBINA

DRAGI PRIJATELJI!
POZIVAMO VAS U ČETVRTAK 20.07.2017.G. U 18,00 SATI U PROSTORE UDRUGE NA JAVNU TRIBINU KOJU ORGANIZIRAMO KAKO BI VAS UPOZNALI S NOVOODOBRENIM TROGODIŠNJIM PROGRAMOM „POLUDNEVNI BORAVAK I KLUPSKE AKTIVNOSTI U MALOM PRINCU“

POTPISAN UGOVOR O PROVOĐENJU TROGODIŠNJEG PROGRAMA

Predsjednica Udruge Kristinka Štefan je u ponedjeljak 17.07.2017.g. sudjelovala na svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine trogodišnjeg programa
„Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ (za razdoblje od 2017. do 2020. godine) koje je održan... detaljnije

SUDJELOVANJE NA PICOKIJADI

U sklopu Picokijade održana je izložba kolača Diganke, zlevanke i prkači na kojoj je sudjelovala i naša Udruga. Na štandu smo izložili svoje radove koji su nastali na mnogobrojnim keramičkim radionicama roditelja i korisnika. Naš štand su posjetili mnogobrojni gosti i posjetitelji izložbe te gradonačelnik Hrvoje Janči... detaljnije

VESELE VIJESTI

Udruzi Mali princ odobren je trogodišnji program Poludnevni boravak i klupske aktivnosti u „Malom princu“ prijavljen na natječaj Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koji ćemo provoditi 2017. do 2020.g. i koji obuhvaća aktivnosti za odrasle članove.
Udruzi je odobrena i građanska akcija „... detaljnije

KUKURIČEK

I ove godine, četvrti puta zaredom, naša Udruga je sudjelovala na Međunarodnom dječjem glazbenom festivalu Kukuriček 2017.  za koji smo izradili prigodne poklone s logom Kukuričeka – medalje, broševe, slike i magnete. Tako smo, u subotu 17. lipnja pokraj Sportske dvorane Strukovne škole Đurđevac izložili mnogobroj... detaljnije

ODOBRENA DONACIJA HEP-a

Našoj Udruzi odobrena je donacija HEP-a u iznosu od 15.000,00 kn za projekt Klub Mali princ.

Na natječaj Hrvatske elektroprivrede za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2017. godini „Svjetlo na zajedničkom putu“ pristiglo je 1.055 prijava među kojima je za sufinan... detaljnije