SUDJELOVANJE NA BOŽIĆNOM SAJMU

U subotu 16.prosinca ispred utvrde Stari grad održan je Božićni sajam i uprizorene su žive jaslice s devom Đurđicom .Scenski prikaz je izvela Udruga žena Suha Katalena. Nastupali su i zbor Dječjeg vrtića „Maslačak“ te zbor Matice umirovljenika grada Đurđevca. Naša Udruga se predstavila prigodnom prodajom božićnih ukrasa na pro... detaljnije

PRISUSTVOVANJE PREDSTAVI KLAUN ČUPKO

U srijedu, 7.12., smo zahvaljujemo Dječjem vrtiću "Maslačak" prisustvovali predstavi "Mama, tata i ja". Klaun Čupko priredio je ovu interesantnu predstavu, a na kraju je uslijedilo posebno iznenađenje za svu djecu. Posjetio nas je Sveti Nikola!

DAN ZDRAVOG OSMJEHA

Povodom obilježavanja Dana zdravog osmjeha, 10.prosinca smo posjetili stomatološku ordinaciju dr. Dane Vlašić. Osim što smo zajedno ponovili važnost održavanja oralne higijene, ponovili smo i kako se pravilno peru zubi. Doktorica i asistentica omogućile su svima pregled zubi, a na poklon smo dobili nove četkice i paste za zu... detaljnije

POSJET ODJELA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA

U četvrtak, 8.12. su nas posjetili naši stari prijatelji iz 1.,2. i 3. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju. Zajedno s učenicima bile su asistentice u nastavi i učiteljice Monika Bušić i Matea Tuđina. Međusobno smo razmjenili prigodne blagdanske poklone i zajedno se poigrali.

POTPIS UGOVORA U MINISTARSTVU ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

U četrvrtak, 8.12. je predsjednica Udruge Kristinka Štefan u zagrebu potpisala ugovor o financijskoj potpori Ministarstva znanosti i obrazovanja projektu I JA TO MOGU iz područja izvaninstitucionalnog odgoja djece i mladih. Kroz projekt su osigurane popodnevne radionice od 01.09.2017. do 31.08.2018.godine.

DRUŽENJE U NOVOM MAROFU

U subotu 09. prosinca bili smo gosti naših prijatelja – članova Udruge Sunce Novi Marof. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg i Udruge Srce Sveti Ivan Zelina. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici zajedno s voditeljicom Ksenijom ... detaljnije