DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

Danas i sutra organizirani su Dani otvorenih vrata udruga. I naša Udruga aktivno sudjeluje s raznim aktivnostima. Danas imamo info - promotivni štand ispred Gradske tržnice s našim proizvodima. U ova dva dana provodit ćemo puno aktivnosti. Ovo je naš video programa i projekata koje svakodnevno provodimo.

h... detaljnije

sjenasjenasjena

POPODNEVNA RADIONICA - IZRADA MANDALA

Na jučerašnjoj popodnevnoj radionici roditelji su radili mandale, u tehnici akril dok smo mi izradili šareni kišobran, družili se te pjevali i plesali.
Aktivnosti se odvijaju po programu „Poludn... detaljnije

IZLET NA ETNO IMANJE OBITELJI KARLOVČAN

U srijedu 16.rujna, uputili smo se na izlet na Brodić, na prekrasno Etno imanje obitelji Karlovčan. Dočekali su nas ljubazni domaćini te nam pokazali svoje konje i etno kuće u kojima smo vidjeli mnogo starinskih predmeta. Starinski kreveti, ormari, kuhinjski pribor, pegle i ostalo su nas oduševili jer smo vidjeli kako su nekad živjeli na&... detaljnije

GOST IZNENAĐENJA

Mi smo jako vesela ekipa koja voli pjevati i plesati pa nam je danas kao gost iznenađenja došao Karlo Capek. On odlično svira gitaru i pjeva pa smo uživali u njegovu društvu. Pjevali smo domaće podravske i zabavne pjesme te plesali. Na kraju druženja poklonili smo mu mali znak pažnje i jedva čekamo idući susret!
Aktivnos... detaljnije